Over ons

KennemerZorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie in Kennemerland. KennemerZorg levert Excellente thuiszorg waarbij u zelf aangeeft wat u fijn vindt. Normen en waarden staan centraal bij de dienstverlening van KennemerZorg. Onze visie is: hoe wil ik zelf later verzorgd worden en wie komen er bij mij over de vloer? Deze visie is van groot belang tijdens de dienstverlening. 

KennemerZorg is gecertificeerd met het ISO 9001:2015 predicaat.

De diensten die wij leveren zijn:

Verpleging, verzorging, palliatieve zorg, terminale zorg, dementie, begeleiding, 24 uurszorg, nachtzorg en hulp bij het huishouden.

KennemerZorg heeft contracten met enkele Zorgverzekeraars (Zvw), een contract met de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Informeer vooraf wat dit voor u kan betekenen. 

KennemerZorg richt zich op de zelfredzaamheid van clienten. Er wordt altijd gekeken naar voorliggende voorzieningen om uw zelfstandigheid te vergroten waardoor u niet zorgafhankelijk blijft. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden binnen uw netwerk (mantelzorgers)

Uw Zorgverzekering.

Bij een natura polis bent u niet vrij om te gaan naar een zorgorganisatie van uw keuze. Wilt u dit toch, informeer dan bij uw zorgverzekering wat dat voor u betekent. Vaak zijn er extra kosten voor u aan deze zorg verbonden. Indien u een restitutiepolis heeft bij uw zorgverzekeraar dan bent u vrij om te kiezen naar welke zorgorganisatie u gaat. Dit vindt u op uw polis van uw zorgverzekeraar. 

Bij KennemerZorg zijn enthousiaste zorgprofessionals in dienst die garant staan voor excellente zorg. De organisatie is gestart door een ervaren en betrokken verpleegkundige uit het vak. Wederzijds respect en tevredenheid is van groot belang. U kunt altijd een vrijbljvend gesprek met ons aanvragen. 

Telefoon 023-5324060. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@kennemerzorg.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.